Naše preporuke

Neke od preporuka koje smo dobili od naših klijenata.

Vlasnik sam servisa za pranje tepiha i nameštaja. Sarađujem sa AM marketingom skoro dve godine. Jako sam zadovoljan sa njihovim uslugama u oblasti reklame. Posao sam utrostručio u to vreme. Tako da, svaka preporuka od mene!

Saša Tošić
|
Tepih servis Tošić

Par reci o AM marketingu...U stvari,mogla bi i samo jedna... PROFESIONALCI.... U pravom smislu te reci... Citav tim, na celu sa gospodinom Arsenijem Mladenovicem  svojim znanjem se toliko trude i doprinose uspehu nase kompanije, koji se za kratko vreme nase saradnje podigao na jako pozitvan nivo. Nase poslovanje pre saradnje sa AM marketing i sada je neuporedivo... Iskreno, mogu reci da su za sav nas uspeh zasluzni oni.... Mislim da sam dovoljno rekao.... PROFESIONALCIProbajte.... Uvericete se i sami......

Goran Baškalović
|
EFEX GRANIT

AM Marketing, mlada firma, ali sa ogromnim iskustvom, brzi, efikasni, stručni, posvećeni poslu. Fer i korektni i u vanrednom stanju, uvek profesionalni i na visini zadatka. Za svaku preporuku svima...

Irena Mimović
|
Auto Škola Blok Plus

Mlad, ambiciozan tim sa velikim znanjem iz oblasti digitalnog marketinga. Veoma profesionalni, pokušavaju da izlaze u susret svakom zahtevu. Puni razumevanja za svakakva pitanja i drage volje edukuju klijente. Saradnja sa njima je pun poodak, dobija se sve što je potrebno iz oblasti digitalnog marketinga po normalnim uslovima i uz super komunikaciju.

Bojan Zdravković
|
Vrtić Pegaz

AM Marketing je izuzetno profesionalna agencija koja poštuje vreme svojih klijenata. Odlikuje ih brza i efikasna komunikacija u vezi sa onim što je potrebno uraditi i brza realizacija. Zbog dostupnosti zaposlenih u pravom trenutku i postignutim rezultatima u marketinškim kampanjama, AM marketing ima moju najiskreniju preporuku.

Boban Stojanov
|
Akademija Znanja

Prezadovoljni smo reklamom od kada smo angazovali AM marketing. Interesovanje za nase proizvode je dosta povecano. Takodje, saradnja, odgovornost i azurnost su za svaku pohvalu!

Darko Radivojević
|
VEDA - pvcstolarija.rs

Trenutno je stanje takvo da nam je bilo potrebno da nađemo prodavce stanova zato što kupaca imamo i Više nego dovoljno. AM marketing nam putem Facebooka i Instagram donosi u proseku 50 novih prodavaca mesečno.

Đorđe Milinkov
|
Lider Winner Nekretnine

Nakon mnogobrojnih ponuda za vodjenje internet marketinga, konacno smo nasli pravi tim za to. Izuzetno smo zadovoljni rezultatima i ovo je, bez sumnje, najefikasniji nacin da se postignu rezultati, jos kad imate Arsenija koji vodi celu pricu uspeh je zagarantovan!

Maša Krstić
|
Vrtić M&M Elefantino

AM marketing je tim veoma talentovanih ljudi. Oni stvarno znaju kako da reklamiraju svaki brend, ali i kako da sarađuju sa drugim partnerima i biznisima. Oni su veoma pozitivni, optimistični i kreativni. Imaju mnogo iskustva i znaju kako da ga iskoriste. Veliki su partneri GEO VSL PRO kolektiva.

Stefan Vujkov
|
GEO VSL PRO

Tim AM marketinga je najsnalažljiviji tim na koji sam ikada naišla. Oni znaju šta je najpametnije raditi na internetu, na društvenim mrežama i drugim digitalnim kanalima. Jako impresivno zaista. Imaju veoma dobro znanje, jako su radni i uvek je zadovoljstvo imati projekte sa njima. Pravi su lideru u oblasti i divno je imati ih za partnere.

Svetlana Nikolić
|
Mouzenidis Travel

AM Marketing je prepoznao naše potrebe i mogućnosti. Kroz efikasno i pedantno vođenje digitalne kampanje stigli su ubrzo i prvi rezultati.Ukoliko želite da angažujete nekoga ko će se brinuti o vašim digitalnim komunikacijama i promociji kroz digitalne kanale, AM marketing je pravi tim za vas.

Vladimir Đumić
|
Zepter Hotels

AM marketing je tim top marketinških menadžera. Oni znaju znanje i uvek traže nove i inovativne načine za jači nastup na tržištu. Uvek imaju nove ideje i stalno nam predlažu inovativne pristupe kako bi postali sve bolji i bolji. Jako smo im zahvalni na tome.

Milan Jerković
|
Prodavnice Sunce

Restoran “Broker” je na početku svoga rada zaključio Ugovor sa agencijom AM Marketing opružanju svih usluga Internet martketinga.Već tada od juna 2018.godine u prvoj, najtežoj i najvažnijoj godini rada postigli smo značajne rezultate i rast prihoda od prosečno 25% na mesečnom nivou. Velike zasluge za ovakav rast, u velikoj konkurenciji, svakako pripadaju i Agenciji AM Marketing.Oni su pristupali celom poslu savesno , sa velikim entuzijazmom, na veoma kreativan iangažovan način , sa jako kvalitetnim marketinškim idejama za razvoj našeg biznisa. Posebno ističemo saradnju sa direktorom agencije Arsenijem Mladenovićem, koji je sa velikim znanjem iz oblasti Internet marketinga i maksimalnom posvećenošću poslu dao ogroman doprinos, pa je restoran “Broker” danas omiljeno mesto mnogih Beograđana. Uz AM Marketing smo naučili da je za razvoj u ugostiteljstvu neophodna primena digitalnih tehnologija u marketingu, posebno kada se radi na tako profesionalni način kako to oni rade.Zadovoljstvo je raditi i napredovati uz stručnu podršku i usluge koje smo uvek nesebično primali od agencije AM Marketing.

Branislav Filipović
|
Restoran Broker - Top Level Five

Majstori. Ovo je jedna jedina reč koja najbolje opisuje odnos AM marketingu prema nama. Pokazali su se kao tim ljudi koji dolazi do novih ideja koje niko drugi još uvek primenio. Iskoristili smo LinkedIn za koji pre njih nismo znali da može biti koristan marketinški alat i napunili celu sezonu za tim bilding gostima.

Stevan Merlini
|
Viminacium Avantura

Овим ненасловљеним дописом желимо формално да изразимо препоруку за маркентиншку агенцију „АМ Маркетинг“ из Београда.Привредно друштво „Дунав ауто“ д.о.о. је сарадњу с агенцијом „АМ маркетинг“започело у јулу 2018. године на активностима везаним за унапређење интернет странице и формирање стратегије ефикасније присутности на друштвеним мрежама и интернет претраживачима.Допринос агенције и њиховог тима овом подухвату био је немерљив. За све време сарадње с Агенцијом присутан је врхунски професионализам, али без уштогљених форми те је креативност заиста дошла до изражаја. Сви рокови идоговори су испоштовани и наша кампања је кренула на време.Арсеније, не само директор, већ spiritus movens агенције је веома позитивна и енергична личност са којом смо увек имали сјајну комуникацију.Надамо се дугој сарадњи и у будућности.Изражавамо најискренију препоруку за ову агенцију и њихов тим.

Andrija Vujičić
|
Dunav auto d.o.o.

Super tim mladih i kreativnih individualaca. Prilikom fotografisanja jedne palačinke smo imali preko 100 slika iz drugačijih uglova, što vam govori koliko samo obraćaju pažnju na sve detalje. Sve je moralo da bude savršeno. AM marketing od mene ima toplu preporuku.

Goran Možgon
|
Dalton Palačinkarnica

Hvala što ste naše poslovanje unapredili daleko iznad očekivanja. Pre dve godine kada smo započeli saradnju sa Vama naša flota je se sastojala od 35 automobila. Trenutno je 100, a u planu je nabavka još 50. Sa planovima koje ste nam izneli izneli za budućnost očekujemo u narednih godinu dana brojku od 200!

Željko Staničić
|
AR Rent A Car

Ginekološka ordinacija Biljana je prezadovoljna saradnjom sa AM marketingom u svakom smislu. Jako su strpljivi, koncizni, a istovremeno kreativni , sjajni za saradnju i uvek tu u svako doba dana ili noći.Svaka preporuka, sigurno se necete pokajati!

Arsenije Živaljević
|
Ginekološka Ordinacija Dr Biljana Živaljević
javite se za besplatnu konsultaciju

Dosta gledanja. Vreme je za akciju. Pozovite nas još danas.

rent a car beograd    Hikari shears    Meridianbet    sportska kladionica   ls 1 intake manifold